Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Journalist: United har scoutet to brasilianere

Af Morten Bruun Jørgensen
20.04.2015 Kl. 13:51
Manchester United har haft talentspejdere sendt til Brasilien for at kigge nærmere på Rodrigo Dourado og Eduardo Sasha. Det rapporterer den brasilianske journalist, Joao Batista Filho.

Journalisten skriver på sin blog, at United havde talentspejdere til Internacionals seneste kamp mod Cruzeiro, hvor de to unge talenter blev betragtet.

Dourado er en 20-årig midtbanespiller, som først for nylig er trådt ind på den store scene på det brasilianske hold. Hans holdkammerat, Sasha, er 23 år, og han er angriber. Sasha har den fordel, at han har et europæisk pas, hvilket vil forenkle et eventuelt skifte til Manchester.

Off The Post skriver, at ingen af de to spillere er deciderede profiler for Internacional, og de har heller ikke præsteret noget nævneværdigt på de brasilianske ungdomslandshold.

Det, der har tiltrukket United interesse, har været de to spilleres forrygende form i denne sæson af den brasilianske liga, som kun lige er begyndt.

Filho skriver i sin blog, at begge spillere gjorde det godt i den kamp, United-spejderne overværede. Han skriver også, at der ikke er nogen indikationer på, at De Røde Djævle vil følge interessen op med et bud på nuværende tidspunkt. 

Annonce