Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Top 10: De kan forlade Liverpool til sommer

Af Redaktionen
21.04.2015 Kl. 09:47
Liverpool kan potentielt skille sig af med 10 spillere denne sommer, eftersom Brendan Rodgers vil rydde op i sin trup.   

The Reds har ikke kunnet bygge videre på sidste sæsons succes i år. Holdet er lige nu nummer fem i Premier League, syv point fra fjerpladsen, der giver adgang til Champions League-kvalifikation. 

Liverpool brugte masser af penge på ungt talent sidste sommer og imens visse af spillerne nok skal få en stor fremtid på Anfield, så er der også spillere, der har skuffet meget. Ifølge engelske Daily Mail, så er der 10 spillere, der kan forlade Liverpools seniortrup denne sommer.

Steven Gerrard er et overstået kapitel i Liverpool. Han er den eneste på denne liste, der med sikkerhed forlader Anfield til sommer. Kaptajnen igennem mere end 10 år skifter Liverpool ud med Los Angeles, hvor klubben LA Galaxy har skrevet under med Captain Fantastic.

Glen Johnson og Kolo Touré ender, efter alt at dømme, på frie transfers, når deres respektive kontrakter løber ud. Den spanske back Javier Manquillo, som fik en del kampe i starten af sæsonen, vender formentlig tilbage til Atletico Madrid, eftersom Liverpool ikke ser en fidus i at leje ham fortsat.

Angriberne Mario Balotelli, Rickie Lambert og Fabio Borini er alle tippet til at smutte, mens reservekeeperen Brad Jones bliver i overskud, når enten unge Ward rykker længere op, eller hvis Liverpool henter en ny klassemålmand, der kan kæmpe med Simon Mignolet om en stamplads.

Martin Skrtel har endnu ikke skrevet under på en ny aftale og kan muligvis blive solgt til Bundesliga-klubben Wolfsburg. Sidst, men bestemt ikke mindst, så er rygterne om et Raheem Sterling-skifte temmeligt vedvarende. Manchester City og Arsenal har været nævnt, det samme har flere andre europæiske storklubber.

De forlader/ Kan forlade Liverpool til sommer (Via. The Daily Mail tirsdag)

01. Steven Gerrard, 34 år, midtbane.

02. Kolo Touré, 34 år, forsvarer.

03. Glen Johnson, 30 år, forsvarer.

04. Rickie Lambert, 33 år, angriber.

05. Brad Jones, 33 år, målmand.

06. Javier Manquillo, 20 år, forsvarer.

07. Fabio Borini, 24 år, angriber.

08. Mario Balotelli, 24 år, angriber.

09. Martin Skrtel, 30 år, forsvarer.

10. Raheem Sterling, 20 år, angriber.

 

 

Fabio Borini ligner en færdig mand i Liverpool FC. Det samme gør en del andre spillere, der har skuffet manager Rodgers.

Annonce