Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-fansenes valg: Startopstillingen i 2020

Af Redaktionen
24.04.2015 Kl. 19:02
Lokalmediet Liverpool Echo har bedt Liverpool-fansene om at sætte deres ideelle startopstilling for Liverpool FC i 2020 - kun med nuværende spillere.  

Liverpool-fansene har stemt en masse forskellige ting. Deraf forskellige formationer og selvfølgelig en masse forskellige spillere. Derfor har Liverpool Echo fundet de ting, der er blevet stemt mest på og er nået frem til et endeligt resultat omkring det kommende Liverpool-mandskab. 

Bemærkelsesværdigt er det eksempelvis, at Daniel Sturridge ikke er at finde på holdet. Sturridge er sat af, af sidste sommers offensive erhvervelse, Divock Origi, der ankommer til Anfield den kommende sommer. Raheem Sterling er (naturligvis) også en af scousernes foretrukne.

Simon Mignolet er manden i Liverpools mål – som det kan ses hos ham, og alle andre spillere, så er det deres alder (32 i Mignolets tilfælde) i 2020, som står udfra navnet.

Liverpools startopstilling i sæsonen 2020/21 – Fansenes valg: 

 

Via. Liverpool Echo

Fansene måtte faktisk også vælge tre valgfrie spillere til holdet – deriblandt også ikke-Liverpool spillere. Men man kunne altså ikke blive enige på et niveau, der skubber nuværende spillere ud af truppen.

Hvis Rodgers læser lokalavisen, så har han her et hint om det fremtidige mandskab i fansenes hoveder.

Annonce