Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dyche: Fodbold er et ondt spil

Af Redaktionen
25.04.2015 Kl. 16:53
Burnley-manager Sean Dyche havde en sort dag på kontoret, da han i dag kunne se sit hold tabe med 1-0 efter at have kæmpet bravt.

Burnley fik en gylden chance, da man fik tilkendt et straffespark ved stillingen 0-0 i anden halvleg. Det var bare en skidt dag for Burnley, der kunne se Matt Taylor brænde på stolpen.

Efterfølgende slog Leicester kontra og efter et spark, som Heaton i Burnley-målet ikke kunne holde, så var Jamie Vardy hurtigt over riposten og scorede kampens eneste mål. For kort tid siden var det derfor en temmelig desillusioneret Sean Dyche, der mødte pressen. 

– Det er et ondt spil sommetider. Der var intet i første halvleg – men i anden halvleg alene, skabte vi nok muligheder til at vinde kampen. 

– Vi var dem, der blev afskrevet allerede da vi rykkede op. Men vi har viljen. Hvad der gjorde mig glad i dag var, at holdet havde tålmodighed og havde chancerne til en del mål. Vi vokser i vores præstationer, men vi skal selvfølgelig vinde. Det er en ond branche og i dag så vi fodbold fra sin værste side.

Med 1-0 sejren er Leicester et point over stregen i Premier League. Burnley er sidst og har fem point op til Leicester på den gode side.

Annonce