Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pulis: Liverpool var gode til sidst

Af Redaktionen
25.04.2015 Kl. 17:20
West Bromwich og Liverpool spillede en kedelig 0-0-kamp, hvor det var Liverpool, der havde bolden mest, men de formåede ikke at udnytte boldbesiddelsen.  
Tony Pulis' gameplan virkede efter planen. Eftersom West Bromwich skulle undgå det tredje nederlag på stribe, så var der sat prop i hos The Baggies, en prop, der ganske effektivt holdt Liverpool fra fadet igennem det meste af kampen. 
 
På trods af det, så er der alligevel roser fra Pulis til modstanderen, der ifølge waliseren, fik presset West Bromwich godt imod slutningen af kampen.
 
– Liverpool var rigtig gode i de sidste 20 minutter. Gutterne viste dog stor vilje og vi er tilfredse med resultatet. Vi er tilfredse med, at vi nu kan sætte endnu et point på kontoen. 
 
– Vi havde også vores muligheder, men vi er glade for at få point med. Vi har haft en række dårlige resultater før denne kamp, så det var med lav selvtillid, at vi gik ind til kampen. Derfor er det stærkt af os, at spille alle 90 minutter med stor koncentration. 
 
– Vi er ikke gode nok til at kunne tage foden fra pedalen under kampen – vi skal være på 100 procent hele tiden og det var vi i dag, fastslår Pulis.
 
I slutminutterne var der en stor hovedstødsmulighed til Dejan Lovren. Yderligere havde Gerrard, Balotelli, Coutinho og Jordan Henderson alle pæne tilbud kampen igennem. Alligevel, så var det West Bromwich ved Callum McManaman der til slut var ved at score, men Simon Mignolet var, også i dag, meget veloplagt i Liverpool-målet.
XPREMIERX
Annonce