Remisser i London og Stoke

25.04.2015 Kl. 16:21
Både QPR og West Ham samt Stoke og Sunderland delte point i dagens dyster i henholdsvis London og Stoke-on-Trent.

Stoke imod Sunderland i en kamp, hvor udeholdet havde klart mest at spille for. Med dagens uafgjorte resultat er Sunderland under stregen I Premier League, da både Hull og Leicester vandt andetsteds.

Connor Wickham gav ellers den optimale start til Sunderland, da han efter to minutter scorede til 1-0 for Dick Advocaats tropper.

Efter 27 minutter kom forløsningen så for Stoke, der udlignede på en fremragende kasse af Charlie Adam. Skotten trykkede af fra kanten af feltet og den endte i målhjørnet uden chance for  Costa Pantilimon i Sunderland-buret.

Stoke er med 1-1 resultatet nummer 9. i Premier League.

West Ham og QPR spillede 0-0 på Loftus Road i en affære, de fleste nok gerne ville have været foruden.

Queens Park Rangers var klart bedst igennem hele kampen og burde have vundet. Charlie Austin sparkede et straffespark lige på keeperen i første halvleg. Adrian i West Ham-målet var på alle måder dagens mand for Allardyce og co. da han også i anden halvleg reddede kæmpe chancer til både Matt Phillips og Charlie Austin.

Imens West Ham er nummer 10 i tabellen i sikkerhed fra nedrykning, så er QPR nummer 18. Fire point fra redning.