Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rodgers roser sit Liverpool-hold

Af Redaktionen
25.04.2015 Kl. 17:12
West Bromwich og Liverpool spillede en kedelig 0-0-kamp, hvor det var Liverpool, der havde bolden mest, men de formåede ikke at udnytte boldbesiddelsen.
De fleste Liverpool-fans sidder nok tilbage med en noget tom følelser efter kampen på The Hawthorns. West Bromwich var presset tilbage i store dele af kampen, men gameplanen virkede perfekt for Pulis og co. eftersom Liverpool ikke kunne åbne The Baggies' forsvar.
 
Liverpool-manager Brendan Rodgers har dog ingenlunde for vane at hænge sit hold ud efter mindre gode præstationer, tværtimod, så er nordireren kendt for at beskytte sine spillere næsten for enhver pris. Det samme gælder i dag, hvor manageren var godt tilfreds med de fleste aspekter af The Reds' spil.
 
– Vi skabte chancerne i dag. Vores eneste fejl var, at vi ikke scorede på vores muligheder. Det har været et problem igennem hele sæsonen. Jeg synes, at spillerne var fantastiske. Deres mod og spil med bolden var godt. Når man ser henover holdet, så var der en række fremragende præstationer, fastslår Rodgers overfor BBC Sport Live og uddyber:
 
– Vi har en kamp i baghånden og den må vi bruge. Vu skal spille vores chance stadigvæk. Hvis spillerne spiller som de gjorde i dag, så vinder vi jo ni ud af 10 gange. Den selvtillid, som vi kan tage med herfra, skal vi tage med ind i midtugens kamp. 
 
Liverpool spiller den kamp de har i overskud på tirsdag, når man møder Hull City i Premier League.
 
Annonce