Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Udlejet City-spiller: Fortryder ikke City-skifte

Af Kalle Thue Gregersen
25.04.2015 Kl. 13:53
Scott Sinclair slår fast, at han aldrig vil fortryde sit skifte til Manchester City i 2012.  

Efter at have imponeret i Swansea blev Manchester City fristet til at købe Scott Sinclair i 2012, men opholdet på Etihad Stadium har ikke været en dans på roser.

Derfor har den 26-årige kantspiller været sendt ud på to forskellige lejeophold hos henholdsvis West Bromwich og nu Aston Villa, som i aften møder Manchester City i Premier League.

Sinclair kan dog ikke deltage i denne kamp som en del lejekontrakten, men i forbindelse med aftenens kamp udtaler englænderen, at han aldrig vil fortryde, at han skiftede til Manchester City.

– Jeg vil aldrig fortryde, at jeg tog til City. Efter vi rykkede op med Swansea, havde jeg en rigtig god sæson i Premier League, og det var det, der gjorde, at City hentede mig. De havde lige vundet Premier League, så det var en let beslutning for mig, udtalte Sinclair til Manchester Citys officielle hjemmeside.

– Det er er klart, at du skifter til en klub, har du intentioner om at spille, og min eneste frustration var, at jeg ikke fik et par kampe til at vise, hvad jeg kunne.

Siden Sinclair skiftede til City i 2012, har han blot fået 13 kampe for de engelske mestre i Premier League.  

Annonce