Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Weekendens Spiltips med Jacob Hansen

Af Jeppe Augustsen
18.04.2015 Kl. 01:39
Spileksperten Jacob Hansen, som er kendt fra blandt andet Tipsbladet og 6'eren, kommer som bekendt med sine spil på engelsk fodbold hver weekend her hos Plbold.dk. Nu er Jacob så klar med sit spilforslag på denne weekends Premier League-kampe, som du får lige her.

C. Palace – West Bromwich over 2,25 mål, 75 units
Odds 1,95 Tipico

Simpelthen for stort et odds, når man ser på især hjemmeholdets kampe. De scorer jo nærmest for sjov, men lukker også gerne ind. Deres seneste fire kampe endte 3-1, 2-1, 2-1 og 4-1, mens de seneste tre kampe for West Bromwich sluttede 0-3, 1-4 og 2-3. De to seneste møder mellem disse to sluttede 2-2 og 3-1, ingen af de seneste fem har haft færre end to mål og seks af Palaces seneste otte hjemmekampe er gået over 2,5 mål. 

Everton – Burnley 1, 35 units
Odds 1,72 Tipico

Burnley har muligvis mest på spil, men det er altså svært at satse på et hold, som ikke scorer. De har scoret ét mål i seks kampe, men ingen i de seneste tre. Everton har fundet en vis form og har blandt andet fire hjemmesejre i træk. 

Leicester – Swansea 1, 35 units
Odds 2,15 Tipico

De seneste seks møder mellem disse to er alle endt med hjemmesejr, og jeg har valgt at gå dén vej igen baseret på Leicesters seneste to kampe. Når man for to uger siden nærmest var ude af billedet og så igen har kontakt til stregen efter to vilde kampe og et flot come back i sidste uge, får man hurtigt installeret en følelse af, at ”de kan bare komme med hvad som helst, vi klarer skærerne”. Desuden er Swansea nærmest pålidelig som et pendul. De vandt deres seneste udekamp. Deres seneste fire udesejre blev alle fulgt op af nederlag!

Stoke – Southampton (asian handicap +0,25) 1, 25 units
Odds 2,00 Tipico

Southampton har allerede slået Stoke to gange i denne sæson, men jeg kan ikke få mig selv til at spille dem til dette favoritodds. Det skulle for det første ligne Stoke dårligt bare at ”lægge sig”, særligt i en hjemmekamp. For det andet har de kun tre nederlag i deres seneste 10 hjemmekampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen.

Chelsea – Manchester United begge hold scorer, 95 units
Odds 1,83 Tipico

Jeg er helt med på, at José Mourinho har en formidabel statistik mod de øvrige tophold, men når man ser på, hvordan de to hold har spillet deres fodbold i den seneste måned, finder jeg det helt vildt, at United er oppe og runde odds 4,00 i skrivende stund. De har spillet ligaens bedste fodbold indenfor den seneste måned, og de har scoret 12 mål i deres seneste fire kampe, hvori de altså har mødt tre modstandere fra top syv. Jeg tør dog ikke spille dem, når de nu er uden Phil Jones, Michael Carrick, Rojo og Daley Blind, ligesom Jonny Evans er i karantæne, så forsvaret ser unægteligt lidt skrøbeligt ud. Skal de slå Chelsea, må det derfor være offensiven, som holder for, og den har scoret i 13 kampe i træk, og begge hold har også været på tavlen i Chelseas tre seneste hjemmekampe. United scorer, men med så mange fravær i de defensive rækker tror jeg ikke på, at de holder Chelsea fra fadet.

Annonce