Everton klaskede tamme United

Af Morten Bruun Jørgensen
26.04.2015 Kl. 14:25
Everton vandt helt fortjent med 3-0 over Manchester United. James McCarthy, John Stones og indskiftede Kevin Mirallas scorede målene på Goodison Park.

Kampen var ikke mange minutter gammel, før Everton bragte sig foran 1-0. Juan Mata slog et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark, men lynhurtigt opsnappede Everton-spillerne bolden, og så gik det ellers stærkt. James McCarthy modtog bolden på kanten af feltet, hvorefter han lidt heldigt fik bolden med forbi to United-forsvarere, og så udplacerede midtbanespilleren David de Gea.

Manchester United havde mest boldbesiddelse, men Everton-spillerne stod godt i defensiven. Efter 35 minutters spil slog Leighton Baines et millimeterpræcist hjørnespark, som unge John Stones pandede i nettet.

Til anden halvlegs start var Marouane Fellaini skiftet ud, og ind var Radamel Falcao i stedet kommet. Det ændrede dog ikke noget som helst. United havde mere end svært ved at skabe chancer, og Everton satsede kun på at slå til på endnu et kontraangreb.

Det var præcis, hvad der skete efter 74 minutter, da United-forsvarerne var sikre på, at der ville blive fløjtet for offside mod Romelu Lukaku, men belgieren havde ikke indflydelse på spillet. I stedet var det en anden belgier, Kevin Mirallas, der udnyttede en dybdebold fra Ross Barkley.

3-0 blev kampens resultat, og dermed er United fortsat på fjerdepladsen i Premier League, mens Everton er placeret på 12. pladsen.