Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: Man United forrest i kampen om Fulham-juvel

Af Redaktionen
26.04.2015 Kl. 21:14
Ifølge flere engelske medier, blandt andet Squawka og avisen Metro, så fører Manchester United kampen om Fulhans unge kantspiller, Patrick Roberts.   

Medierne beretter, at Manchester United vil hente stortalentet ind allerede denne sommer og muligvis leje ham ud til Fulham igen. 18-årige Roberts fik debut for Fulham i sidste sæson og har i alt spillet 14 kampe i The Championship i denne sæson.

Patrick Roberts regnes for et af Englands største talenter og vurderes til i omegnen af 100 millioner kroner, dyrt, fordi han stadigvæk er ung og uprøvet. Billigt, fordi han potentielt er Englands kommende supterstjerne.

Manchester United skulle være den foretrukne destination for U19-landsholdsspilleren, der også jagtes af Chelsea, Manchester City og Aston Villa.

Fulhan og Roberts ligger i øjeblikket i forhandlinger om en ny kontrakt, en kontrakt, der i høj grad afgøres af Manchester Uniteds ageren. Stortalentets kontrakt på Craven Cottage udløber i sommeren 2017.

Selvom 100 millioner er meget, så har Van Gaal licens til at bruge penge denne sommer. Derfor kan han bruge summer på unge spillere til fremtiden, uden at det går udover planerne for klubbens førstehold.

TILBAGE TIL FORSIDEN

Annonce