Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Startopstillinger: Arsenal-Chelsea

Af Mads Bye Marboe
24.01.2016 Kl. 15:07
Hold da op et opgør! Chelsea gæster bysbørnene Arsenal i søndagens sene kamp, og London-mandskaberne har netop offentliggjort deres startende elleve.

To formstærke mandskaber mødes i denne sene eftermiddagskamp og hvilken kamp, det er. Chelsea har ikke tabt i syv kampe i træk, og Arsenals seneste fem kampe er ligeledes endt uden nederlag – og brydes en af disse statistikker så denne søndag?

Det er det helt store spørgsmål og et spørgsmål, der slet ikke er let at besvare. Klubbernes seneste tre indbyrdes kampe er endt med én sejr til hvert mandskab og en uafgjort, men Chelsea har den fordel, at næsten alle spillere er til rådighed. Eden Hazard er tilbage på bænken hos Chelsea, og selvom Alexis sidder ganske vidst også på sidelinjen til dagens kamp, lider The Gunners fortsat under fraværet af Santi Cazorla, Francis Coquelin og Jack Wilshere.

Det er således svært at vide, hvordan mandskaberne står til hinanden, og det bliver uden tvivl spændende at se følgende 22 folde sig ud i denne sene eftermiddagskamp:

Arsenal: Cech, Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Flamini, Ramsey, Campbell, Özil, Walcott, Giroud

Udskiftere: Ospina, Chambers, Gibbs, Gabriel, Elneny, Chamberlain, Alexis

Chelsea: Courtois, Ivanovic, Terry, Zouma, Azpilicueta, Mikel, Matic, Willian, Fabregas, Oscar, Diego Costa

Udskiftere: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Loftus-Cheek, Traore, Hazard, Remy

Annonce