Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Chicharito skal til det sydlige England

Af Redaktionen
27.04.2015 Kl. 11:56
Den engelske avis The Independent beretter nu, at Manchester United-angriberen Javier Hernandez skifter til Southampton FC til sommer.   

Javier Hernandez med kaldenavnet 'Chicharito' er i øjelikket udlejet til Real Madrid, men vil være på udkig efter en ny klub, når han efter sæsonen vender tilbage til Manchester United. 

United-manager Louis Van Gaal har gjort det klart, at fremtiden ikke ligger på Old Trafford for Hernandez. Han har udtalt til pressen, at Hernandez har fået samme besked som Danny Welbeck og at hverken mål i Madrid eller Manchester vil ændre på dette. 

Avisen The Independent skriver nu, at den 26-årige United-angriber er på blokken i Southampton, der ønsker at skrive under på en langvrig kontrakt med Hernandez, som Ronald Koeman ser meget potentiale i. Der er da heller ikke grund til andet. Angriberen er noteret for 37 Premier League-mål for Unired, hvor han kun har fået 49 kampe fra start.

Manchester United efterspørger efter sigende omkring 75 millioner kroner for mexikaneren – lidt mere end hvad man tilbage i 2010 købte ham for i Guadalajara.

Chicharito har i denne sæson lavet seks mål for Real Madrid og hvis han ender i Southampton, er de navne han skal kæmpe med ikke Karim Benzema og Ronaldo, men i stedet Graziano Pellé, Jay Rodriguez og Sam Gallagher.

XCHAMPIONSLEAGUEX

Annonce