Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Blogserie - PL-emner i La Liga

Af Gustav Tornby
27.04.2015 Kl. 14:54
I løbet af fire indlæg vil jeg se nærmere på mulige transferemner til Premier League-holdene forud for sommerens transfervindue, hvor de engelske klubber skal forstærke sig kraftigt, hvis de vil undgå samme skuffelse som i denne sæson på den europæiske scene. Igår startede vi i den franske Ligue 1, og nu går vi videre til den spanske La Liga, hvor jeg har hidkaldt La Liga-eksperten Karl Marchett, man blandt andet kan læse hos Squawka, Bleacher Report og ESPN.

1. Mario Suarez – Atletico Madrid: Sat i forbindelse med Liverpool. 

Karl Marchett: Mario Suarez har været en glimrende spiller for Diego Simeone, der har givet ham massere af tillid, men det virker som om, at manageren ikke for alvor tror på ham. Han er fysisk stærk og har et enormt stort løbepensum. 

LÆS OGSÅ: Agent til PLBOLD: Liverpool er interessant

 

2. Jose Luis Gaya – Valencia: Sat i forbindelse med Manchester City.
Karl Marchett: Den unge spanske Valencia-back har været én af de helt store overraskelser i denne sæson, hvor hurtige Gaya har taget La Liga med storm. Dette har affødt rygter om et skifte væk fra Valencia til blandt andet Manchester City og Real Madrid, sidstnævnte er dog blevet afvist fra Valencias side. Jeg tror ikke, at det er usandsynligt, at Gaya forlader Valencia.

 

3. Sami Khedira – Real Madrid: Sat i forbindelse med Manchester United, Liverpool og Arsenal. 
Karl Marchett: Den tyske midtbanespiller er tydeligvis ikke en af Carlo Ancelottis foretrukne, hvorfor et skifte fra kongeklubben til Premier League ikke synes usandsynligt. Her kunne Arsenal været et godt bud for Khedira, der ville passe perfekt til 6’er-rollen, hvor jeg ikke forventer Arsene Wenger vil satse på Francis Coquelin.

 

4. Vitolo – Sevilla: Ikke sat i forbindelse med nogle PL-klubber, men interessant for Tottenham/Southampton.
Karl Marchett: Jeg må indrømme, at jeg ikke er nogen stor fan af Vitolo. Han havde et par måneder, hvor han virkelig spillede godt, men foruden dette har han kun været middelmådig. Kunne være interessant for klubber, der ligger i sub-toppen af den engelske liga, evt Tottenham.

 

5. Denis Cheryshev – Villarreal(udlejet fra Real Madrid): Ikke sat i forbindelse med nogle PL-klubber, men ville være interessant for de fleste sub-top-klubber.
Karl Marchett: Hurtig wing, der bidrager meget på den sidste tredjedel af banen med mål og skabte chancer. Har ikke nogen option i lejeaftalen med Villarreal, der gør, at de kan sikre ham permanent, men jeg ser det som usandsynligt, at tager tilbage til Real for at være backup for Isco, Ronaldo, Bale, Jesé, specielt, når han er 24 år gammel.

 

6. Fabricio – Deportivo La Coruna: Ikke sat i forbindelse med nogle PL-klubber, men ville være interessant for mange midterklubber – eksempelvis West Ham, Newcastle osv.
Karl Marchett: Den eneste grund til, at Deportivo endnu ikke er rykket ned. Har haft en fantastisk sæson, og eftersom han allerede er 27 år, skal han snart skifte, hvis han vil have en tørn i en større klub. Er en ren “shot-stopper”.

 

7. Aymeric Laporte – Athletic Bilbao: Sat i forbindelse med Manchester United.  
Karl Marchett: Athletic Bilbao plejer hver sæson at sælge én enkelt spiller, og jeg ville normalt have forventet, at det i år blev Iker Muniain, men hans knæskade satte en stopper for dette. Derfor bliver Aymeric Laporte mit bud. Har ikke haft sin bedste sæson, men har udviklet sig meget. Han har åbenlyst talent, men skal forbedre sig meget, hvis han skal blive en stjerne i Premier League. Kommer til at koste meget.

 

8. Michael Krohn-Dehli – Celta Vigo: Sat i forbindelse med Newcastle, West Ham og Tottenham.
Karl Marchett: Ville gøre det godt i England qua sin gode teknik, og eftersom han har kontraktudløb til sommer vil han være et røverkøb for de fleste klubber omkring 12.-7.-pladsen i Premier League. Har i denne sæson været brugt som 6’er, og det kan meget vel også være her, de engelske klubber vil vælge at bruge danskeren.

 

9. Jonathas – Elche: Ikke sat i forbindelse med nogle PL-klubber, ville styrke mange bund- og midtklubber.
Karl Marchett: Meget dygtig på bolden og kan score fra alverdens vilde vinkler. Har dog en tendens til at have anonyme kampe. Er stærk og fysisk betonet i sit spil, og har en stor andel i, at Elche bliver i La Liga. Ville højst sandsynligt være billig.

 

10. Carlos Bacca – Sevilla. Sat i forbindelse med Liverpool og Manchester United.
Karl Marchett: Bacca minder på mange områder om Javier Hernandez, men er langt farligere i boksen. Blander sig ikke særligt meget i det opbyggende spil, men er utroligt farlig på dybe stikninger, hvis han kan bruge sin hurtighed. Hvis Sevilla modtager et stort bud, sælger de ham.

 

Annonce