Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bournemouth-chef: Den her er til fansene

Af Redaktionen
27.04.2015 Kl. 21:30
De startede med -17 point i League Two tilbage i 2008, her til aften er Bournemouth så rykket op i Premier League med en sejr over Bolton.     

På mål af Marc Pugh, Matt Ricthie og Callum Wilson besejrede Bournemouth her til aften Bolton med 3-0 hjemme på Dean Court.

Bournemouth er med 87 point nummer to i The Championship. Med en runde tilbage og tre point ned til Middlesbrough, der skal vinde med 19 mål, hvis de skal nå Bournemouth, der så også skal tabe, så er holdet sikre på, at følge Watford op i Premier League. Holdets mangeårige manager Eddie Howe er naturligvis ekstatisk og har netop sagt således om triumfen: 

– Denne klub var tvunget i knæ for seks år tilbage. Vi havde intet. En gruppe fans tog penge fra egen lomme, så klubben kunne leve fortsat og nu høster de frugterne. Det her er klubben, jeg så på som dreng. Klubben har givet mig denne mulighed – først som spiller, nu som træner. Ingen skal takke mig, jeg skal takke dem. Det er en familieklub og den fortjener et øjeblik i solen.

– Det er ikke en rejse, vi troede på, men med hårdt arbejde og masser af tid, lykkedes det os. Spillerne har været fantastiske og de fortjener det her, fastslår Eddie Howe overfor BBC Radio 5 Live.

Et stort tillykke til The Cherries herfra!!

Respect to this man, worked miracles at Bournemouth! Quality manager pic.twitter.com/O6VJjhwgbC

— Rhys Wallbank (@Wallbank7) 27. april 2015

 

Annonce