Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Far: Vi har modtaget mange henvendelser omkring AC

Af Morten Bruun Jørgensen
27.04.2015 Kl. 20:46
Der har været henvendelser fra andre klubber omkring Andreas Christensen, men danskeren forventes at blive i Chelsea.

Ekstra Bladet skrev tidligere i dag, at Andreas Christensen har hyret John Terrys agent til at styre de kommende kontraktforhandlinger med Chelsea, men hvis de forhandlinger går i vasken, bliver det ikke noget problem for den unge dansker at finde en ny klub.

Hans far, Sten Christensen, afslører nemlig overfor den danske avis, at der har været henvendelser fra andre klubber på den danske U21-landsholdsspiller.

– Jeg kan roligt sige, at hvis der skulle gå noget galt med Chelsea, så har jeg allerede fået mange henvendelser fra andre klubber, fortæller Andreas Christensens far og rådgiver blandt andet til Ekstra Bladet.

Sten Christensen, der altid har været meget involveret i sin søns karriere, slår dog fast, at det unge forsvarstalent har i sinde at blive i Chelsea.

– Men lige nu er det udelukkende Chelsea, vi har fokus på, fordi det er det, Andreas rigtig gerne vil fortsætte med at være i mange år.

Andreas Christensen blev inden denne sæson hevet op i førsteholdstruppen af José Mourinho, der ser et stort potentiale i den unge centerforsvarer.  

Annonce