Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rasende Carver: Det er ikke min skyld

Af Redaktionen
27.04.2015 Kl. 12:54
Newcastle-manager John Carver er ikke tilfreds med behandlingen fra fansene i weekendens 3-2 nederlag.  

Newcastle er i forfærdelig form i Premier League og det har bestemt ikke hjulpet, at John Carver har overtaget roret i klubben. Den ramte caretaker fortæller nu, hvordan fansene chikanerede ham under den seneste kamp mod Swansea og forventer ting af ham, som ikke kan lade sig gøre. 

Carver kalder nu til, at klubben hjælper ham imod fansenes vrede og tager yderligere pres af sin ryg ved at sige, at han ikke kan score målene for spillerne. 

– Jeg har ikke tænkt mig at stå der og blive chikaneret under kampene. Klubben må gøre noget ved det, raser Carver overfor Northern Echo og fortsætter:

– Jeg vidste godt, at kampen ikke ville blive let. Men sommetider er det svært at stå i det tekniske felt og høre på alle de ting, som fansene synger og råber. Jeg kan jo ikke gøre det hele? Jeg kan ikke stige op og heade den ind på et hjørnespark eller cleare de bolde, der holder os inde i kampen. Det kan jeg ikke, fastslår 50-årige Carver. 

Newcastle led endnu et nederlag i Premier League, da man her i weekenden tabte med 3-2 til Swansea på St. James' Park.

Newcastle fik ellers reduceret til 3-2 ved hollandske Siem De Jong til sidst i kampen, men det ændrede ikke ved noget og det er tilråb i den kamp, som Carver nu brokker sig voldsomt over.

Newcastle er nu blot fire point over stregen med fem runder igen. The Magpies er indehaver af den dårligste form i Premier League og kan nu for alvor mærke presset.

Swansea var for stor en mundfuld for Carvers Newcastle-mandskab. 

XPREMIERX

Annonce