Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle-duo vil koste Saints 200 millioner kroner

Af Ulrik Møller Pedersen
28.04.2015 Kl. 15:00
Southampton er fortsat interesseret i Newcastle-duoen Tim Krul og Daryl Janmaat, men ifølge engelske medier forlanger The Magpies 100 millioner kroner for hver spiller. 

Saints-bossen Ronald Koeman menes at være meget ivrig for at bringe sine to landsmænd til St Mary's, når transfervinduet åbner, men Newcastle, men Newcastle er ikke klar til at sælge.

Crystal Palace har været stærkt forbundet med et træk for Krul, men den tidligere Magpies-boss Alan Pardew afviste alle rygter ved at sige, at en genforeing med keeperen på Selhurts Park ikke lå i kortene. 

Koeman er dog til gengæld klar til at gå efter Krul, som han ser for en erstatning for Fraser Forster, der står overfor mange timer i genoptræningslokalet efter den knæskade han pådrog sig tilbage i marts.

Samtidig ser han højrebacken Janmaat som den perfekte erstatning for Nathanial Clyne, som efter alt at dømme er væk, når næste sæson skydes i gang.

Begge handler er fortsat et stykke vej fra at blive en realitet, men Koeman er ivrig for at sikre den talentfulde duo og udnytte den aktuelle usikkerhed på St. James' Park, som kan betyde at Koeman kan gøre et scoop.

Annonce