Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ledende neuropatolog raser over Chelsea: Komplet uansvarligt

Af Marcus Sørensen
03.05.2015 Kl. 10:48
En ledende engelsk neuropatolog raser over, at Chelsea lod Oscar blive på banen efter at have fået et hovedskade efter en kollision med Arsenal-keeper, David Ospina, efter blot 16 minutter.

Oscar løb efter blot 16 minutters spil sammen med Arsenal-keeper, David Ospina, hvilket slog kreatøren i jorden. 

Chelseas lægestab valgte dog at lade brasilianeren blive på banen på trods af et afvigende svar fra Oscar – et tydeligt tegn på en hjernerystelse, mener eksperter.

I pausen blev Oscar hevet ud, da lægestaben opdagede hævelse i ansigtet på Oscar. Efter kampen indrømmede Mourinho, at lægerne var 'en smule bange for Oscars helbred'.

Premier Leagues retningslinjer foreskriver, at en spiller, der har været ude for en hjernerystelse, skal holde minimum seks dages pause, men allerede i onsdagens kamp mod Leicester var Oscar med på bænken.

Den ledende engelske neuropatolog, Dr. Willie Stewart, er forbløffet over Chelseas håndtering af sagen, som han kalder for fuldstændig uacceptabel.

– Jeg er forbløffet over, at han i 2015 blev på banen, fortæller Stewart til Mail on Sunday. 

– Det omtalte Premier League-protokoller foreskriver, at spilleren ved enhver mistanke om hjernerystelse skal forlade banen, og det var der ingen tvivl om, at der var. 

– Det er svært at acceptere undskyldningen om, at "vi ikke så det" i denne sag, men selv hvis vi tror på det, er hans bænkplads blot tre dage senere komplet modstridigt i forhold til protokollerne. 

– Det er fuldstændig uacceptabelt, at sådanne handlinger fortsat sker, slutter Stewart.

XCHAMPIONSLEAGUEX

 

Annonce