Alexis sprudlede mod Hull i ny Gunners-sejr

Af Mahmoud Menhem
04.05.2015 Kl. 20:51
Med en 3-1-sejr spillede Arsenal sig op på siden af Manchester City i aftenens Premier League-opgør mod Hull City.

Der var tre vigtige point på spil for begge mandskaber i kampen – Arsenal der kæmper mod de to Manchester-klubber om andenpladsen, og Hull der forsøger at undgå nedrykning.

Arsenal endte med at trække det længste strå i en kamp, som specielt klubbens formstærke chilener, Alexis Sanchez, var fyldt med energi i og stod for to af klubbens mål.

Knap en halvtime skulle der gå, inden Alexis scorede kampen første mål, da hans frispark blev rettet af i Hull-muren og endte bag Steve Harper i Hull-målet til 0-1.

Blot fem minutter senere fandt spanske Santi Cazorla sin walisiske holdkammerat, Aaron Ramsey, der fik sit skud rettet af, hvorefter bolden igen lå i Hull-målet til 0-2.

0-3 skulle det også blive til i overtiden af første halvleg, hvor det endnu engang var Alexis Sanchez, der efter at have modtaget en flot aflevering i dybden af Ramsey, driblede forbi Harper og scorede sit andet mål i kampen.

11 minutter inde i anden halvleg meldte Hull sig dog ind i kampen igen via et hovedstød af Stephen Quinn til slutresultatet 1-3.

Med dagens resultater bliver Arsenal på tredjepladsen med lige så mange point som Manchester City, men The Gunners har dog fortsat en kamp i hånden.

Hull ryger ned på en 17. plads og er kun et point over Sunderland, der også har en kamp i hånden.