Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Liverpool klar med 100 millioner til QPR

Af Redaktionen
04.05.2015 Kl. 09:51
Liverpool skulle være klar med omkring 100 millioner kroner for Queens Park Rangers-topscoreren Charlie Austin, det skriver avisen Metro i dag.  

I sidste måned berettede The Express, at Everton skulle have tilsluttet sig Southampton, Newcastle, Crystal Palace og muligvis også Liverpool i kampen om at skrive under med QPR-stjernen. Nu skriver de fleste så, at Liverpool er nummer et i kampen om bomberen. 

25-årige Austin har haft en fantastisk sæson i Premier League, hvor han har scoret 17 mål – det er kun Harry Kane med 20 mål, der har scoret mere af de engelske spillere.

Holdet fra det vestlige London, QPR, kunne godt se ud til at måtte rykke ud af Premier League. Specielt efter weekendens kamp, hvor man tabte 2-1 til netop Liverpool – en sejr, der ikke alene kan sikre QPR nedrykning, men også et Austin-skifte til Anfield Road. 

Ramseys drenge har hele syv point til redning og der er ingen tvivl om, at man mister Austin, hvis man rykker ud ad den bedste række. 

For at sætte tingene i perspektiv, så har Auston scoret flere Premier League-mål end Raheem Sterling, Daniel Sturridge, Mario Balotelli og Rickie Lambert tilsammen. En tanke, der gør de godt 100 millioner, som Austin ifølge medierne vil koste Liverpool, til en god pris.

Brendan Rodgers og Liverpools transferkomité skulle havde udset sig Austin. 

XPREMIERX

XPREMIERX

Annonce