Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Juan Mata advarer holdkammerater

Af Søren Nørgaard
04.05.2015 Kl. 15:54
Juan Mata indrømmer, at Liverpool kan indhente Manchester United i kampen om fjerdepladsen i Premier League, hvis ikke klubben får stoppet sin kedelige stime af nederlag.

Manchester United led sit tredje nederlag på stibe, da det lørdag blev til 0-1 mod West Bromwich hjemme på Old Trafford. Det var ikke blot De Røde Djævles trejde nederlag i træk, men Luis Van Gaals tropper har heller ikke haft held til at score i de seneste tre kampe. 

Samtidig har konkurrenten, Liverpool, hentet vigtige sejre, hvorfor afstanden mellem de to klubber blot er på fire point inden de resterende tre kampe i Premier League. Manchester Uniteds spanske profil Juan Mata indrømmer, at han og holdkammeraterne skal få stoppet den negative stime, hvis de vil slutte i top-fire:

– Weekendens resultater faldt ikke ud til vores fordel, da alle vores konkurrenter hentede point. 

– Vi skal forsøge at få stoppet den nuværende række af nederlag hurtigst muligt, hvis vi vil spille Champions League i næste sæson. 

Opskiften til at vinde kampe har den spanske landsholdsspiller allerede klar. Manchester United har i de seneste par kampe været klart bedst på bolden, men manglet effektivitet i begge ender af banen. Det skal laves om, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om point i slutfasen, mener Mata:

– I de seneste par uger har vi været klart bedst på bolden og skabt masser af chancer, men vi har ikke været effektive nok. 

– Vi skal blive bedre til at udnytte vores chancer, fordi vi har ikke råd til at miste flere point, slutter Mata. 

Annonce