Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rodgers: Europa League er til de unge spillere

Af Redaktionen
04.05.2015 Kl. 20:35
Brendan Rodgers fastslår i dag, at man vil bruge de unge spillere, hvis man skal spille Europa League-fodbold i næste sæson.  

Brendan Rodgers fortæller i dag til Liverpool Echo, at Europa League vil kunne være platform for mange af klubbens store talenter, hvis det skulle blive aktuelt i den kommende sæson. 

– Hvis man går tilbage til mit første år her, så var det især i Europa League, at vi fandt plads til nogle af de unge spillere. Jeg gav mange af dem muligheden. Eksempelvis fik folk som Raheem (Sterling), Andre Wisdom og unge Suso muligheden i den turnering. Vi sluttede endda gruppespillet øverst med 10 point, fastslår Rodgers overfor lokalmediet og fortæller om visionerne for Europa League, hvis man skulle ende der i den kommende sæson: 

– Så ja, det vil blive en mulighed for de unge spillere og hvis vi kommer med i den, så er det en turnering, vi gerne vil gøre det godt i, siger Rodgers. 

Liverpool er dog ikke helt ude af kampen om Champions League-fodbold. Med tre runder igen er der fire point op til Manchester United, der blandt andet mangler at møde Arsenal. Liverpool-spillerne og Rodgers lægger ikke skjul på, at man vil kæmpe for pladsen i top-fire indtil sidste fløjt. 

Den unge spanier Suso var blandt de spillere, der fik sin chance i Europa League. 

2012/2013, 2013, Anfield, FA Premier League, Football, Liverpool 2013-14 Home Kit Red, Liverpool FC, May, Propaganda, Queens Park Rangers FC, Soccer, Sport

Annonce