Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Overblik: Mourinhos revolution siden 2013

Af Jeppe Augustsen
05.05.2015 Kl. 01:20
Gary Neville hylder Chelsea og mener, at flere af de engelske klubber bør se på de mange ting, som de gør rigtigt.

Chelsea bliver af mange fans fra de andre Premier League-klubber kaldt for en 'købeklub', men siden Jose Mourinhos ankomst i sommeren 2013 har de formået af gøre langt bedre forretning end de andre topklubber.

Billedet nedenfor viser, at Chelsea har brugt langt færre penge end de andre topklubber siden sommeren 2013 (Artiklen fortsætter under billedet)

Den tidligere Manchester United-spiller, Gary Neville, er positivt overrasket over holdets transformering på så kort tid.

– Hvis vi havde sagt i slutningen af 2012/13-sæsonen, at de ville holde sig inden for Financial Fair Play-reglerne, ikke bruge så mange penge som andre og havde et underskud på £54 millioner ved at lave en stor udskiftning af truppen og have en trup som de har i dag, så må man bøje sig i støvet. Det er en fantastisk præstation, siger Gary Neville til Sky Sports.

– Mourinho har en yngre og langt stærkere trup, og så har han også vundet Premier League.

Læs også: Avis: Her er Mourinhos ønskeliste med hele 14 spillere

Se Chelseas trup for 2012/13-sæsonen og sammenlignet med truppen for denne sæson nedenfor (Artiklen fortsætter under billederne).

Jose Mourinho er blevet udsat for meget kritik pga. holdets spillestil, som bliver kaldt for 'kedelig'. Gary Neville mener, at der kan være noget om det, men han kan ikke holde ud at høre på andre managers, der også kritiserer portugiseren.

– Jeg kan godt forstå, at nogen fans synger 'boring, boring Chelsea', men det er latterligt, når andre managers kommenterer på Chelseas spillestil. Jeg kan ikke forstå det. Det har de ingen ret til, slutter Gary Neville.

Læs også: Chelsea-legende: Her er årtiets hold i Chelsea

Annonce