Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bendtner: Min karriere kunne have set anderledes ud

Af Jeppe Augustsen
06.05.2015 Kl. 15:32
De mange skader i Arsenal gjorde, at Nicklas Bendtner havde svært ved at udvikle sig, fortæller danskeren i et interview.

The Gunners hentede den danske angriber i KB tilbage i 2004, hvor han blev anset for et være et af de største talenter i Danmark.

I starten spillede han på klubbens reservehold, men for at udvikle sig på et højere niveau valgte man i 2006/07-sæsonen at udleje ham til Championship-klubben, Birmingham. 

I de efterfølgende fire sæsoner blev han indlemmet i Arsenals førsteholdstrup, og i sin første sæson scorede han fem ligamål. I 2008/09-sæsonen gik det noget bedre for ham, da han spillede flere kampe og nettede ni gange.

Næste sæson måtte han opereres for brok, der holdt ham ude i næsten tre måneder og missede 17 kampe. Et halvt år senere blev han ramt af en skade i lysken, og generelt mener Nicklas Bendtner, at hans karriere havde set helt anderledes ud, hvis han ikke havde haft de mange skader.

– Jeg elsker stadig fodbold, men det kan være svært at elske det sted, hvor man er i sin karriere, siger han i et interview med FourFourTwo og tilføjer:

– Jeg ville ønske, at jeg ikke havde været så skadesplaget, som jeg har været. Jeg tror, at min karriere havde set meget anderledes ud. Når man skifter mellem hold og lande kan det være svært at tilpasse sig med det samme.

Den 27-årige Wolfsburg-angriber er også kendt for ting uden for banen, og han mener, at fodboldspillere bliver unfair behandlet.

– På en måde bliver fodboldspillere unfair behandlet. Eksempelvis mener jeg ikke, at folk skal dømmes for nogle ting, som de sagde for ni år siden. På den anden side har vi også et ansvar for vores klubber, men alle laver fejl, og nogle gange bliver vi provokeret.

– Hvis jeg er på en bar, diskotek eller en restaurant, så kan folk finde på at skubbe mig i ryggen eller kaste noget på mig. Jeg ved, at det kommer til at stå i avisen, hvis jeg reagerer på det. Det er sket mange gange for mit vedkommende – langt flere end der nogensinde er blevet skrevet om.

Annonce