Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea og City vil have engelsk landsholdsspiller

Af Morten Bruun Jørgensen
06.05.2015 Kl. 17:08
Chelsea er parate til at kæmpe med Manchester City om Tottenhams venstre back, Danny Rose, melder flere engelske medier i dag.

Begge klubber er angiveligt på jagt efter erstatninger til Filipe Luis og Aleksandar, som forventes at forlade henholdsvis Chelsea og Manchester City.

City har tidligere været kædet sammen med Rose, mens det er første gang, at Chelsea også bliver sat i forbindelse med Spurs-backen, der har den fordel, at han er fra England.

ESPN erfarer, at José Mourinho og Manuel Pellegrini har optrappet interessen i Rose samtidig med, at de fortsat også holder øje med Aaron Cresswell i West Ham.

Rose har imponeret for Tottenham i denne sæson, og det har medført, at han har været udtaget til det engelske landshold.

Express skriver, at Rose har ambitioner om at spille i Champions League, og han har indset, at chancen for dét er lille på White Hart Lane. Det engelske medie hævder også, at Tottenham ikke vil afvise at sælge landsholdsspilleren, eftersom man i sommers hentede Ben Davies, som også gør sig på venstre back, i Swansea. 

Annonce