Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Liverpool skal hente United-spiller

Af Morten Bruun Jørgensen
06.05.2015 Kl. 16:51
Den tidligere Chelsea- og Tottenham-spiller, Glenn Hoddle, har anbefalet Brendan Rodgers at købe Javier Hernandez i Manchester United.

Mexicaneren har formentlig ikke en fremtid på Old Trafford, når han til sommer vender tilbage fra sit lejeophold i Real Madrid. Carlo Ancelotti har antydet, at kongeklubben vil sikre sig angriberen permanent. Glenn Hoddle mener dog, at et skifte til Liverpool vil være perfekt for Chicharito.

Englænderen mener, at Rodgers skal skille sig af med både Mario Balotelli og Rickie Lambert og erstatte de to sommerindkøb med Javier Hernandez.

– Balotelli vil være væk, og det samme er Rickie Lambert formentlig. Samtidig er Daniel Sturridge meget skadet, og de solgte Suarez sidste sommer. Liverpool skal helt sikkert købe to nye angribere til næste sæson, og det bliver ikke let. Specielt ikke, hvis man vil kæmpe med om adgang til Champions League. Alle topklubber vil have angribere denne sommer, siger Hoddle til Zapsportz.

– Det ville give mening, hvis Liverpool hentede Hernandez. Han kom ind fra bænken for Real Madrid i går mod Juventus, selvom Benzema var skadet. Han bliver helt sikkert ikke en starter for dem. 

Annonce