Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle United: Et brev fra klubbens kaptajn

Af Redaktionen
06.05.2015 Kl. 01:16
Newcastle Uniteds argentinske kaptajn, Fabricio Coloccini, har skrevet et åbent brev til alle, der har kærlighed eller tilknytning til Newcastle United. Et brev, der kommer i en af de sværeste tider i klubbens lange historie.   

Brevet er udgivet på Newcastles hjemmside sent tirsdag aften og kommer her i en oversat udgave:

Newcastle Uniteds kaptajn,  Fabricio Coloccini, har forfattet dette åbne brev til alle fans.

Jeg taler ikke særligt ofte med offentligheden, men i dag føler jeg et ansvar for at tale til jer allesammen af årsager, som i alle er involveret i. I er involveret lige så meget, som vi spillere, staben, direktører og alle, der arbejder for klubben, er det. 

Først, på vegne af spillertruppen, vil jeg gerne undskylde for den tid, vi går igennem nu. Jeg behøver forhåbentlig ikke at sige, at det ikke har været vores intention. 

Ingen, hverken spillere eller staben, kan lide at være der, hvor vi er lige nu. Alt dette er noget, som er sket af flere grunde og lige nu er det ikke tiden, hvor vi skal se tilbage og rette fejl. Tiden er kommet til at vende den her situation. Vi har ikke meget tid, men efter sæsonen må vi lære af vores fejl og sikre os, at det ikke sker igen. 

Det her er lige så smertefuldt for os, som det er for jer. For når vi går på banen, gør vi det med intentionen om at vinde og om at forsvare, ikke bare klubbens farver, ikke bare trøjen, men også tusinder af fans og hele denne by! 

Vi gør det med forståelsen af, at en sejr betyder en uges glæde for byen, der betingelsesløst ånder og lever for fodbolden som intet andet sted i England gør det.

I dag står vi i en skidt situtation, en situation, som vi har set før og som er blandt de mest ubehagelige i fodboldverdenen. Ubehagelig, fordi denne klub ikke fortjener det. Ubehagelig, fordi klubben ikke fortjener, at dens status er på spil..

Og det jeg siger nu, er det, jeg gerne vil understrege – det her er den vigtigste grund til mit brev; 

Spillerne og staben har nu fundet sammen med det ene formål at sætte alle problemer til side og fokusere 100 procent på de tre 'cup-finaler', som vi har tilbage i sæsonen! 

Jeg vil gerne nå ud til fansene i dag. Jeg vil gerne bede om, at sætte alle de forskellige meninger, alt der skiller os, der elsker denne klub ad, væk for en stund.

Vær så venlige at komme på St. James' Park på lørdag, skab en fantastisk atmosfære, støt holdet mere end nogensinde. For når dagen er omme, så er det netop dét, der betyder mest her i Newcastle United Football Club.

Årene vil gå og det vil spillerne også. Det samme vil direktører, trænere og managers, men hvad der altid vil være her er jer, jeres børn og jeres børnebørn..

Jeg er også fan og jeg ved, hvor ondt alt dette gør, men jeg synes i høj grad, at de bedste fans er dem, som støtter deres klub, når det står værst til..

I dag har vi brug for jer mere end nogensinde. I disse tre kampe har vi brug for at stå sammen. Vi skal forenes & være en familie – en familie, der kæmper sammen i modgang, en familie, som stræber efter at opnå den succes, som denne klub fortjener så meget.

Spillerne er dedikeret til det her og hvis i bliver hos os, hvis i tilslutter jer os, så kæmper vi sammen om det her – for vores sorte og hvide familie!

Af hele mit hjerte, tusind tak!

– Jeres kaptajn

———————

Newcastle er i øjeblikket to point over nedrykningsstregen i Premier League og er det mest formsvage hold i ligaen med hele otte nederlag i træk. I sæsonens resterende tre kampe møder The Magpies  West Bromwich på hjemmebane, Queens Park Rangers på udebane og til sidst West Ham hjemme. 

33-årige Coloccini har spillet i Newcastle United siden sommeren 2008 og er blandt de få spillere, som fansene stadigvæk nærer kærlighed til i klubben. 

XPREMIERX

XPREMIERX

XPREMIERX

football evertonftp;gv general view

XPREMIERX

 

Annonce