Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle-spiller: Nedrykning kunne gavne

Af Marc Stig Christensen
07.05.2015 Kl. 08:10
Newcastle er inde i en rædselsfuld stime af kampe - de senest otte i streg er endt med nederlag.

De har altid været fodboldgale oppe i det nordøstlige England, hvor Newcastle holder til. Derfor er utilfredsheden med både holdet, manageren, men især klubejeren Mike Ashley enorm. Fansene skyder meget af skylden over på ham, og de kræver hans afgang.

Om det sker er nok tvivlsomt, men de stolte Newcastle-tilhængere skal måske indstille sig på Championship-fodbold næste sæson, hvis ikke holdet, med John Carver i spidsen, får vendt skuden de sidste par kampe. Man har i øjeblikket kun to point ned til stregen.

Gaël Bigirimana, der for tiden er udlejet til Glasgow Rangers, har i et interview med Sky Sports fortalt, at nedrykning ikke nødvendigvis vil være en ubetinget dårlig ting.

– Måske kan det her få mig i problemer, men man kan jo se, hvad en nedrykning gjorde ved Southampton. En klub kan have brug for at finde tilbage til rødderne, støbe et nyt fundament og starte forfra. Jeg ønsker ikke, at Newcastle rykker ned, men derfor kan man godt kigge fremad, sluttede den 21-årige midtbanespiller af.

Newcastle skal på lørdag forsøge at hejse den synkende skude, hvor man hjemme på St. James Park krydser klinger med West Bromwich.

Annonce