Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens Hold: 37. Runde

Af Nikolaj Birk
19.05.2015 Kl. 10:28
Anden sidste runde blev færdigspillet i går med en overraskende sejr til WBA mod mestrene fra Chelsea. Derfor er det endnu engang blevet tid til Rundens Hold, som i denne omgang har flere spillere fra Southampton, der imponerede med en flot storsejr mod Aston Villa. Se hvilke spillere der ellers er valgt nedenfor.

Joe Hart – englænderen havde mange gode redninger i kampen mod Swansea, som City vandt på flot vis. Joe Hart viste gang på gang klassen, hvilket gjorde at Swansea brændte utrolig mange chancer mod den stærke målmand.

Nathaniel Clyne – højrebacken med det hurtige antrit var endnu engang i en klasse for sig, da han havde stor indvirkning på Saints flotte sejr over Villa. Clyne var stærkt offensivt og holdt stand i defensiven med en rigtig god kamp.

Scott Dann – til Gerrards sidste kamp på Anfield, var der lagt op til en Liverpool-sejr. Det var Crystal Palace dog ikke enig i, og med en flot præstation sikrede de en sejr på 3-1. Dann havde stor indvirkning på sejren, og med mange clearinger holdt han Lambert og Sterling fra fadet.

Toby Alderweireld – Fonte og Alderweireld dannede flot makkerskab i kampen mod Aston Villa. Alderweireld var konstant sikker i sine indgreb og sikrede en god defensiv organisation.

Danny Rose – den engelske venstreback havde en farverig dag, hvilket blev afspejlet i det røde garn som Rose havde farvet til kampen. Rose var en trussel fremadrettet på banen og holdt den dygtige Elmohamady fra fadet gennem hele kampen.

Yannick Bolasie – Liverpool fik ørene i Bolasie-maskinen, som lørdag aften virkelig var i hopla. Driblingerne sad i skabet og den congolesiske fløj var umulig at stoppe for Liverpool-forsvaret. En flot scoring var tilmed på menuen for Bolasie i en imponerende præstation.

Yaya Touré – ivorianeren viste lidt af fordums styrke, da han med to scoringer var med til at sikre Manchester City en flot sejr på udebane i Wales mod Swansea. Yaya var umulig at håndtere for Swansea-mandskabet, da han med sin saft og kraft ikke kunne dæmmes op for.

Ashley Young – Bellerin fik sig en hård kamp på Old Trafford, da Young gang på gang rundede ham med sine skarpe driblinger og hurtige træk. Young var kampens bedste spiller i weekendens storkamp, som United kun fik et enkelt point ud af.

Sadio Mané – weekendens sikreste kort på Rundens Hold er Mané, som skrev Premier League-rekord. Mané lavede et hattrick på lidt under tre minutter, hvilket naturligvis bliver kvitteret med en plads på Rundens Hold. En sindssyg og imponerende præstation af afrikaneren.

Shane Long – assist-kongen i denne weekend var Shane Long, som havde stor andel i 6-1 sejren over Aston Villa. Long lavede tilmed to mål, hvor et af dem var fra mange meters afstand fra målet. En god præstation af den dyre irer.

Saido Berahino – det bedste forsvar i Premier League fik sig en lektion i stærk offensivt spil fra WBA, da Berahino og co. vandt med imponerende 3-0 over mestrene. Berahino havde stor andel i sejren, da han lavede to scoringer på Courtois. Det var første gang i ni kampe at den unge englænder scorede!

Annonce