Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Milner til Liverpool: Fordele og ulemper ved et skifte

Af Morten Bruun Jørgensen
22.05.2015 Kl. 10:06
James Milner bliver rygtet til Liverpool, og i den anledning opvejer Jack Lusby fra ThisIsAnfield fordele og ulemper ved et skifte til Anfield.

James Milner er formentlig på vej væk fra Manchester City, og Liverpool bliver igen og igen kædet sammen med den engelske midtbanespiller. ThisIsAnfield ser her nærmere på fordele og ulemper ved et skifte til Merseyside.

I denne sæson har han spillet 1680 minutter i Premier League fordelt ud over 31 kampe. I de kampe har scoret fem mål og lavet seks assists. Det betyder, at han har andel i et mål for hver 153. minut i ligaen.

Ingen Liverpool-spiller har flere nøgleafleveringer pr. kamp i ligaen i denne sæson end Milner (2,3), hvilket understreger, at han faktisk er mere kreativ, end man lige går og tror. Hans tal er faktisk også højere end den bedste Liverpool-spiller i sidste sæson, hvor Luis Suarez havde 2,28 nøgleafleveringer pr. kamp.

Det er oftest de defensive kvaliteter, der bliver fremhævet, når man snakker om James Milner. Det viser sig også, at han i denne sæson har udmærket sig i defensiven for Manchester City. Kun fire Liverpool-spillere har lavet flere tacklinger pr. kamp end alsidige Milner.

Netop alsidigheden er hans næste store force. Brendan Rodgers vil kunne bruge ham på flere forskellige positioner. Han har startet på ni forskellige positioner for City i denne sæson.

James Milner fylder 30 år i løbet af næste sæson, og det falder ikke i harmoni med Liverpools ambition om at købe unge og lovende spillere.

Landsholdsspilleren har angiveligt afvist en kontrakt, der kunne indbringe ham £165.000 om ugen på Etihad Stadium. ThisIsAnfield mener dog, at Milner vil være villig til at gå ned på £100.000 for at underskrive en kontrakt med The Reds. Det vil dog stadig være en klækkelig sum for en spiller, som formentlig ikke kommer til at have en kampafgørende indflydelse.

Milners alsidighed kan også blive en ulempe. Har Liverpool brug for en spiller, der er god til mange ting, men ikke i nærheden af at være den bedste til noget?

Han er måske ikke den mest farverige spiller, eller den mest opsigtvækkende transfer, men en spiller med Milners erfaring, og som samtidig er gratis, kan vise sig at være en god handel for Liverpool. 

XPREMIERXXPREMIERX

Annonce