Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mourinho: Bliver til Abramovich siger stop

Af Redaktionen
22.05.2015 Kl. 19:05
Chelsea-manager Jose Mourinho har ingen planer om at forlade Chelsea foreløbigt, men vil samtidigt ikke afvise, at han i fremtiden kan blive manager for en anden Premier League-klub. 

Jose Mourinho gjorde præcis som han sagde han ville, da han vendte tilbage til Chelsea, og sikrede klubben det engelske mesterskab i sin anden sæson.

Den karismatiske portugiser, der hele sin trænerkarriere igennem har høstet en perlerække af trofæer, har været en massiv succes i den engelske hovedstad, og overfor Football Focus meddeler han nu, at han ingen planer har om at forlade klubben.

Således forklarer Jose Mourinho, at han først forlader Chelsea, når klubejer Roman Abramovich stikker ham en fyreseddel i hånden. Det meddeler Chelsea-manageren til Football Focus ifølge BBC Sport.

52-årige Jose Mourinho vil dog i samme ombæring ikke afvise, at han i tiden efter Chelsea vil overtage sædet hos en anden Premier League-klub, og fastslår, at han ser sin fremtid i engelsk fodbold, også når han er færdig som Chelsea-manager.

Jose Mourinho og Chelsea skal på søndag løfte Premier League-trofæer, når Sunderland gæster Stamford Bridge i sæsonens afsluttende spillerunde.

Annonce