Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pulis forventer salg af topscorer

Af Søren Nørgaard
22.05.2015 Kl. 15:06
Tony Pulis indrømmer, at West Bromwich-topscorer Saido Berahino kan forlade The Hawthorns til sommer, hvis det rette bud lander på disken.

Saido Berahino har været rygtet væk fra West Bromwich gennem hele sæsonen. Den store interesse for den unge englænder skyldes hans flotte præstationer gennem sidste og denne sæson. Søndag spiller The Hawthrones sæsonens sidste kamp mod Arsenal. 

Det forventes samtidig at være Berahinos sidste kamp for klubben. West Bromwich-manager Tony Pulis afslører, at Saido Berahino kan forlade klubben til sommer. Det kræver dog, at buddet er det rette:

– Hvis Saido Berahino spiller godt for West Bromwich, så vil han tiltrække interesse fra større klubber, og vi vil ikke stå i vejen for ham, hvis blot buddet er godt for alle parter. 

Trods den store interesse for den engelske u21-landsholdsspiller, så håber Tony Pulis alligevel på, at Berahino vælger at blive endnu en sæson hos West Bromwich:

– Vi håber og tror selvfølgelig stadig på, at Saido Berahino bliver hos os, da han stadig har meget at give til klubben og langt fra er færdig med at udvikle sig, slutter Pulis. 

Annonce