Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Saints-boss forventer stille sommer

Af Redaktionen
22.05.2015 Kl. 18:16
Southampton-boss Ronald Koeman forventer ikke, at klubben kommer til at blive specielt aktiv forud for sommerens forestående transfervindue.

Der var gang i svingdøren, da Southampton den forgangne sommer skiftede massivt ud i truppen, og profiler som Dejan Lovren, Adam Lallana og Luke Shaw blev erstattet af udenlandske spillere som Dusan Tadic, Ryan Bertrand og Toby Alderweireld.

De mange ændringer sikrede Southampton er særdeles fornem sæson, der nu udmønter sig i europæisk fodbold efter sommerferien, men ikke desto mindre forventer den hollandske succesmanager, Ronald Koeman, at klubben forbliver forholdsvis stille under sommerens transfervindue.

– Jeg tror det bliver mere stabilt end det var sidste år, det er helt sikkert, forklarede han rapporterne forud for weekendens afsluttende Premier League-runde. 

– Vi havde så mange ændringer på holdet sidste år, og jeg tror ikke, at det kommer til at ske igen, afsluttede han. 

 Specielt formstærke Nathaniel Clyne og Morgen Schneiderlin meldes på vej væk fra klubben, men den sydengelske traditionsklub håber, at de kan holde de to profiler i klubben for endnu en sæson.

Annonce