Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-profil utilfreds med uvant position

Af Morten Bruun Jørgensen
23.05.2015 Kl. 12:15
Aaron Ramsey er ikke tilfreds med at spille på højre kant. Han har allerede fortalt Arsene Wenger, at han vil spille på den centrale midtbane.

Aaron Ramsey håber, at han kan overbevise Arsene Wenger om, at han bedst kan hjælpe Arsenal ved at spille på den centrale midtbane, som han gjorde i sidste sæson, hvor han var helt fantastisk.

I denne sæson er han blevet rykket ud til højre, og der er han ikke tilfreds med at spille. Derfor tog han en snak med Arsene Wenger forleden, hvor han forklarede den franske træner, at han føler sig bedst tilpas centralt. Mod Sunderland i onsdags fik han også faktisk også lov til at spille der, og nu håber han, at det ikke bare var en engangsforestilling.

– Jeg skjuler ikke, at jeg foretrækker at spille på midten. Jeg har haft samtaler med manageren. Han sagde, at han ville have mig til at udføre et arbejde til højre på midtbanen, og det gør jeg selvfølgelig så. Men jeg vil helst spille i midten, siger Ramsey ifølge Express.

– Jeg kan lide at have bolden og drive den fremad. Jeg kan også godt lide at fra en dyb position og arbejde med fremad med hurtige afleveringer. På kanten ser man ikke bolden så meget. Jeg er afhængig af, at andre bringer mig med i spillet. Jeg har færre assists og mål. 

Annonce