Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hodgson vil have Gerrard og Lampard i sin stab

Af Kalle Thue Gregersen
23.05.2015 Kl. 08:07
Roy Hodgson vil forsøge at få Steven Gerrard og Frank Lampard ind i sin landsholdsstab, når de er færdige med deres ophold i USA.  

Både Steven Gerrard og Frank Lampard spiller deres sidste Premier League-kamp i morgen, da de begge drager til USA for at søge nye udfordringer.

Når de engang indstiller deres karriere som aktiv fodboldspiller, vil Chelsea og Liverpool formentlig forsøge at få de to koryfæer indlemmet i deres trænerstab, men den engelske landstræner, Roy Hodgson, vil lave en delordning, så de både kan træne i deres respektive klubber og træne landsholdet.

– Ja, helt sikkert, svarede Hodgson ifølge Liverpool Echo, da han blev spurgt om, de to kunne blive en del af Englands landsholdstrænerstab.

– Men før det, er jeg sikker på, at de første, der vil have fat i dem, er Liverpool og Chelsea. Det er jeg rimelig sikker på.

– Men hvem siger, at de ikke også kan være en del af Englands trænerstab? De kender England meget godt. De har begge over 100 landskampe, men det er ikke kun deres spilleregenskaber. Det handler også om deres lederegenskaber. De er begge ledere.

En anden tidligere storspiller, som både agerer som træner i England-truppen og ekspert hos Sky Sports, er Gary Neville. Roy Hodgson har altså tiltro til, at han kan lave samme nummer med Frank Lampard og Steven Gerrard.   

Annonce