Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Serie A-legende: United og Chelsea ville have mig

Af Redaktionen
23.05.2015 Kl. 21:08
Manchester United og Sir. Alex Ferguson sendte i 1996 et tilbud til en dengang, 28-årig Paolo Maldini, det fortæller Serie A-legenden nu.   

Paolo Maldini forblev tro overfor sit elskede AC Milan, men det var ikke i mangel på tilbud for backen. I sommeren 1996 havde han tilbud fra flere klubber, blandt andre Manchester United, der var en af flere engelske klubber, som ville have italieneren. 

Det har været kendt længe, at Ferguson var en beundrer af Maldini (Som de fleste var det..), men i et nyt interview med Daily Mail, afslører Maldini, at han også havde et konkret tilbud om at skifte til Old Trafford.

– Jeg havde et tilbud liggende fra Manchester United, men jeg snakkede faktisk aldrig med dem. Luca Vialli ringede også til mig da han var Chelsea-manager. De ville begge have mig. Det var i 1996. Arsenal viste også intersse, så ja, der var tilbud fra England, siger Maldini og uddyber:

– Vi havde en dårlig sæson. Jeg havde nogle problemer med fansene og holdet dengang og det er faktisk den eneste gang jeg nogensinde har tænkt 'hvad nu hvis..' Jeg tænkte over den en dags tid, men nej. Det ville altid ende med et nej. 

Manchester United havde på den tid folk som Dennis Irwin, Steve Bruce og brødrende Neville i forsvaret. På trods af at have været stærkt besat, så ville Maldini bestemt have været en spændende tilføjelse. Det samme gældern aturligvis for Chelsea og for Arsenal, der præcis som de daværende double-vindere, United, godt kunne have brugt Maldini.

Maldini nåede 902 kampe for Milan over 25 sæsoner.

Annonce