Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Aviser: Van Gaal siger farvel og tak til 'Fergusons yndling'

Af Redaktionen
24.05.2015 Kl. 18:44
Manchester United-manager Louis Van Gaal er kendt for at være kompromisløs. Det går ifølge Daily Mail udover en af klubbens 'egne', nemlig forsvarsspilleren Jonny Evans.

Louis Van Gaal færddiggører, sammen med sin stab, i disse dage de transferplaner, der skal være skabelon for klubbens ageren på markedet over de næste måneder.

Uniteds hollandske manager har allerede fortalt en del spillere, at de kan forlade Old Trafford, men der er stadigvæk en del svære beslutninger, der skal tages. Nu skriver Daily Mail blandt flere, at Van Gaal indenfor kort tid vil meddele Jonny Evans, at han ikke har en fremtid i Manchester United og at han frit kan forlade klubben denne sommer.

Udover en skadesplaget sæson for den 27-årige nordirer, så var han blandt andet involveret i en spytte-episode med Papiss Cissé, der kostede ham seks dages karantæne – ikke noget, der faldt i Van Gaals smag. 

Det er kun blevet til 14 Premier League-kampe i denne sæson for Evans, der tidligere var kendt som en stor favorit hos Sir Alex Ferguson, der blandt andet i sin selvbiografi, beskriver Evans som 'fremtiden i Manchester Uniteds centrale forsvar'. 

Evans har været i Manchester United siden 2004, hvor han blev hentet ind som 16-årig til klubbens ungdomshold. En æra, der kan slutte denne sommer, hvis han som rygtet, får beskeden af Van Gaal indenfor de næste dage.

Evans kan følge folk som Radamel Falcao, Anders Lindegaard, Luis Nani og Rafael ud af døren på Old Trafford.

Annonce