Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Keegan: Fyr din agent, Sterling!

Af Redaktionen
24.05.2015 Kl. 09:51
Den tidligere Newcastle - og Liverpool-spiller, Kevin Keegan, er ikke i tvivl om, at Raheem Sterling bør fyre sin agent, Aidy Ward. 

Raheem Sterling er havnet i en storm blandt medier og fans, efter det er kommet frem, at han gerne vil væk fra Liverpool FC. Agenten Aidy Ward har blandt andet udtalt, at man 'aldrig' vil skrive under på en ny aftale med Liverpool, noget, der fik klubben til at aflyse et planlagt møde med Sterling og hans repræsentanter i havd der ligner en blodig magtkamp på Anfield.

Spørger man Keegan, der spillede hos Liverpool 1971-1977, så bør 20-årige Sterling blive i Liverpool – gerne uden sin agent, Ward.

– Mit råd til Sterling er, at han skal af med sin agent, for han siger de dummeste ting. Unge spillere skal altså bruge agenter, der kan rådgive dem ordentligt. De er unge og har ikke set verden nok gange til at vide alt – men det tror de sommetider, at de har, siger Keegan til BBC Sport og uddyber:

– Mit råd til ham er, at han skal underskrive en ny kontrakt. Når den er færdig er han måske 24 og ikke engang på toppen endnu. Hvis han så vil til Real Madrid eller FC Barcelona, så må det være sådan, men han skal lære sit spil bedre at kende.

– Hans form er ikke i nærheden af hvad den var sidste år. Han var den mest spændende spiller overhovedet sidste år, men i år har det været op – og ned og vi har kun set ham i glimt, siger Keegan.

Tovtrækkeriet kan fortsætte et stykke tid endnu. Sterling har kontraktudløb i sommeren 2017 og vil formentlig ikke leve med sine nuværende vilkår indtil da, derfor kan det være gavnligt, også for ham, at finde på en løsning hurtigt.

XPREMIERX

Annonce