Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Mourinho vil have ombejlet PL-keeper

Af Morten Bruun Jørgensen
24.05.2015 Kl. 11:35
Mourinho har accepteret, at Petr Cech forlader Chelsea denne sommer, og derfor er han gået på jagt efter en backup til Thibaut Courtois.

Daily Mirror skriver i dag, at Chelsea har udset sig Asmir Begovic som erstatning for Petr Cech, som med al sandsynlighed forlader klubben denne sommer.

Petr Cech har været henvist til bænken i denne sæson, og det er ikke en optimal situation for den 32-årige tjekke, der stadig har flere gode sæsoner i sig endnu. Derfor søger han også væk fra Chelsea, men selvom José Mourinho allerhelst så ham blive på Stamford Bridge, har portugiseren erkendt, at det nok ikke kan lade sig gøre.

Asmir Begovic, der blot har ét år tilbage af sin kontrakt med Stoke, har været i søgelyset hos de store Premier League-klubber i nogle år, men indtil videre har The Potters formået at holde fast på bosnieren. Nu kan det dog være slut. Begovic vil efter sigende ikke forlænge kontrakt med Stoke, som derfor gerne vil have penge for ham, mens det endnu er muligt.

Det vil Chelsea udnytte til at lokke landsholdsspilleren til Stamford Bridge, hvor han skal være backup for Thibaut Courtois. Mourinho har eftersøgt en målmand, der har masser af erfaring fra Premier League, og det har Begovic, som har været i Stoke siden 159. 

soccer;Petr Cech

Annonce