Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vind en golfdag med Peter Schmeichel

Af Redaktionen
24.05.2015 Kl. 09:16
I samarbejde med Tipico har Du nu en helt unik mulighed for at vinde en golfdag i selskab med Peter Schmeichel ved Aon Private Masters Charity Pro-Am.

Forud for landskampen mellem Danmark og Sverige ved Aon Private Masters lørdag den 13. juni spilles der fredag den 12. juni en Charity Pro-Am med 18 hold, der hver går 18 huller. Tipico har som medsponsor på turneringen i den forbindelse et hold med, og giver Dig nu den helt unikke mulighed for at få lov til at spille golf sammen med Peter Schmeichel. Der skal findes tre heldige vindere, der sammen med Peter Schmeichel danner et hold powered by Tipico.

Det er en forudsætning, at vinderne har minimum hcp 20 for at deltage. Dagen starter med brunch kl. 10 efterfulgt af Charity Pro-Am kl. 12 og afsluttes med en festmiddag kl. 19, hvor en Charity-Auktion med unikke emner fra stjernerne finder sted. Alle donationer går udelukkende til KidsAid. Det eneste Du skal gøre er at sende Dit navn, handicap og klub til mm@f-reklame.dk, og så vil der fredag den 29. maj 2015 bliver trukket lod blandt deltagerne.

Aon Private Masters – Danmark vs. Sverige Helsingør Golf Club og f.reklame arrangerer Aon Private Masters – Danmark vs. Sverige, som er et internationalt sportsevent. Danmarks to bedste golfspillere; Thomas Bjørn & Thorbjørn Olesen møder Sveriges to bedste spillere; Henrik Stenson (verdens nr. 3) & Jonas Blixt i en hel unik kamp på dansk grund. Landskam-pen består af fem individuelle landskampe, og nationen med flest vundne kampe vinder Aon Private Ma-sters. Udover golfstjernerne stiller sportsstjerner som Peter Schmeichel, Preben Elkjær, Michael Maze og Lars Christiansen op for Danmark. De bedste junior- og handicappede spillere fra begge nationer starter turneringen lørdag den 13. juni. Billetter til landskampen kan købes via Billetnet.

football

Annonce