Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Eksperter: Derfor er Manchester United langt fra titlen

Af Redaktionen
25.05.2015 Kl. 20:22
Wayne Rooney tror, at Manchester United blot skal hente to nye spillere denne sommer for at kunne udfordre Chelsea i mesterskabskampen - noget, der slet ikke er enighed i hos Sky Sports-ekspertene Graeme Souness og Jamie Redknapp.  

Louis van Gaal har i sin første sæson i Manchester United ført klubben tilbage i Champions League, og der er stor optimisme at spore i truppen ovenpå en tilfredsstillende sæson. Den optimisme finder man dog ikke hos Jamie Redknapp, der var bekymret på Uniteds vegne, da snakken i dagens Sky Sports-studie faldt på titelkandidaturet i næste sæson. Redknapp mener, at der er langt endnu før United kan kæmpe med Mancester City og Chelsea.

– Jeg synes da, at det har været en fin sæson for Manchester United. Hverken mere eller mindre. 

– Der er mange flere spørgsmål end der er svar lige nu? Di Maria, Van Persie og selvfølgelig Falcao forlader klubben, det samme med målmanden. Næste sæson bliver en overgangssæson for United.

– Jeg tror ikke på, at de kan vinde titlen i næste sæson. Jeg tror faktisk ikke engang på, at de kommer tæt på.

– Når man ser på kvaliteten af spillerne, så har de ikke præsteret. Se eksempelvis på Angel Di Maria, fortsætter man med ham, eller sælger man ham måske? Det er svære beslutninger, der nu skal tages. Van Gaal er den rigtige mand, men der er for mange spørgsmål at stille lige nu. De kan ikke vinde allerede i næste sæson.

Redknapp bakkes op af en anden tidligere Premier League-spiller, Graeme Souness. Han mener, at United skal spille langt over egne evner, hvis de skal komme i nærheden af en titelsæson efter sommerferien.

– United skal have en stor, stor sæson for at vinde titlen og det tror jeg ikke, at de er i stand til.

– Det er okay at sige, at man skal forstærke sig – det er okay, hvis man kan få de spillere (man vil have). Men den type af spillere, som Manchester United går efter, er topspillere i topklubber. Det er de spillere, de vil gå efter og dem kan de måske ikke få.

– De får måske en ud af de fire, de gerne vil have, to ud af fem, hvis det går godt og jeg er ikke sikker på, at de er nok, siger Souness, der altså mener, at de skal forstærke sig markant.

Hos Sky Bet, der er Sky Sports' egen bookmaker, giver det 5,50 gange pengene igen, hvis man tror på, at Manchester United bliver mestre i den kommende sæson. Dermed tror man mere på dem end på Arsenal, der giver pengene 6,50 gange igen. Se den fulde liste her.

Redknapp og Souness tror ikke på United.

 

Annonce