Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Journalist: Real Madrid kommer efter Aguero nu

Af Redaktionen
25.05.2015 Kl. 02:54
Den anerkendte argentinske journalist, Hernán Feler, fastslår nu, at Real Madrid er klar med vildt beløb for at købe Sergio Aguero fri af kontrakten i Manchester City.  

Hernán Feler var den første, der skrev, at Alexis Sanchez ville skifte fra FC Barcelona til Arsenal sidste sommer og er generelt velset for sine kontakter i fodboldverdenen. I går skrev han så til sine mere end 100.000 følgere på det sociale medie Twitter, at Real Madrid vil købe Sergio 'Kun' Aguero i Manchester City denne sommer. 

Ifølge Hernán, så vil Real Madrid betale 90 millioner Euro – godt 670 millioner danske kroner for den 26-årige argentinske angriber. 

Real Madrid har længe været beundrere af 'Kun' Aguero, som de efter sigende også forsøgte at hente i sommeren 2013 og 2014, dengang uden held. Manchester City er da bestemt heller ikke i økonomisk krise og selvom salget her kan hjælpe på FFP-budgettet, så er det formentlig mest af alt Agueros egen vilje, der bestemmer hvad der kommer til at ske.

Selvom Sergio Aguero har en fortid i Atletico Madrid, så har han tidligere talt varmt om Real og det er ikke utænkeligt, at han gerne selv vil skifte dertil. 

Aguero blev topscorer i denne sæsons Premier League-turnering, hvor han med sin kasse imod Southampton i går, nåede op på i alt 26 scoringer.

Journalisten Feler er til dagligt ansat ved DIRECTV, der sender fodbold i både TV – og radio til argentinerne.

Sergio Aguero blev topscorer i Premier League-sæsonen med hele 26 fuldtræffere i 33 ligakampe! 

 

Video: SE PREMIER LEAGUE-SÆSONEN DER GIK MED DISSE 100 BILLEDER!

GÅ TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGTEN

Annonce