Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pearson hylder midtbaneprofil

Af Søren Nørgaard
25.05.2015 Kl. 14:01
Leicester-manager Nigel Pearson hylder den argentinske midtbaneprofil Esteban Cambiasso og håber, at argetineren forlænger sit ophold på King Power Stadium.

Argentinske Esteban Cambiasso har haft en stor og gloværdig karriere, hvor han blandt andet har været en stor profil hos klubber som Real Madrid og Inter Milan. I denne sæson har den aldrende midtbanespiller været på kontrakt hos Premier League-oprykkerne fra Leicester. 

Efter svigende præstationer i efteråret har Esteban Cambiasso vist sit værd i foråret, hvor han har spillet en vigtig rolle på Nigel Pearsons mandskab i jagten på overlevelse i Premier League. 

Argentinerens kontrakt på King Power Stadium står til at udløbe efter denne sæson, men Nigel Pearson har tidligre åbnet op for en forlængelse af samarbejdet. Under søndagens kamp mod QPR gjorde klubbens fans også klart, at de gerne ser en forlængelse kome i hus, og Pearson afslører, at forhandlingerne er igang:

– Esteban Cambiasso er kommet til Premier League med en masse erfaring, som han har delt ud af gennem hele sæsonen. 

– Samtidig er han en populær spiller i klubben, og vi håber, at han vil fortsætte hos os endnu en sæson. Forhandlingerne er allerede igang, men vi må se, hvad det ender med, siger Pearson. 

Annonce