Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Schneiderlin: Derfor forlader jeg Southampton

Af Redaktionen
26.05.2015 Kl. 00:30
Morgan Schneiderlin afslører nu overfor fransk radio, hvorfor han, efter alt at dømme, forlader sit elskede Southampton denne sommer.  

Den 25-årige midtbanespiller afslører, at han gerne vil blive i Premier League, men at der er 'vedvarende' forhandlinger i gang om et skifte. Bestemt udtalelser, der får rygterne omkring et skifte til Arsenal til at virke sandsynlige. 

Selvom Schneiderlin fortæller, at han ikke vil forlade Southampton for enhver pris, så gør Champions League-fodbold og den rette aftale for alle parter, at han med alt sandsynlighed forlader St. Mary's Stadium denne sommer.

– Jeg tror, at jeg har taget en beslutning omkring min fremtid. Jeg har lært meget igen i denne sæson. Målet er at blive i England, det er en liga, som jeg elsker og hvor jeg har det godt, siger Schneiderlin til den franske radiokanal, RMC, og uddyber:

– Hvis jeg forlader Southampton, bliver det for en klub, som spiller Champions League. Der er forhandlinger i gang, men intet er på plads. Men selvfølgelig er drømme om Champions League målet med det.

– Jeg har to år tilbage af min kontrakt, så hvis en klub betaler den rette pris, så er nu nok det rigtige tidspunkt at forlade klubben på, fastslår Schneiderlin, der med sine udtalelser udelukker hold som Tottenham og Liverpool, der er henvist til Europa League i den kommende sæson.

Den franske landsholdsspiller Schneiderlin missede slutningen af sæsonen med en knæskade og spillede dermed sin sidste kamp nogensinde for Southampton i april måned mod Tottenham. I hvert fald, hvis et skifte ikke går i vasken igen denne sommmer.

Den defensive midtbanespiller fik i går en plads på PLBOLD.dk's ÅRETS HOLD, en plads, der symboliserer hvilken fantastisk sæson han har haft.

Annonce