Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Suarez: Rodgers skyld i min Premier League-succes

Af Jeppe Augustsen
26.05.2015 Kl. 12:59
Luis Suarez afslører i et stort interview, hvordan Brendan Rodgers gjorde ham til en bedre angriber i Liverpool.

Luis Suarez blev hentet til Liverpool efter Fernando Torres' exit, hvor Kenny Dalglish stod i spidsen for The Reds, men fire måneder efter uruguayanerens ankomst fik Kenny Dalglish en fyreseddel.

Brendan Rodgers overtog roret Anfield, og Luis Suarez fortæller, at han blev meget spændt, da Liverpool offentliggjorde ansættelsen af nordireren.

– Jeg blev meget spændt, da Brendan blev ansat. Jeg snakkede faktisk med ham på spansk, da han var i Swansea. Han kendte den spanske måde at spille fodbold på, som han tidligere havde studeret. Han var meget klog og fortalte, at Liverpool skulle spille boldbesiddende fodbold, da det passede mig. Han hjalp mig med mine løb ind i feltet og fra kanten – i stedet for at vente derinde. Det hjalp på min selvtillid, udtaler han til Squawka.com.

– Vi arbejdede meget på, hvordan jeg skulle isolere mig med en modstander, så jeg kunne komme i en en-mod-en-duel. Det var den eneste måde, jeg kunne få succes på i England. Jeg ville ikke vinde en duel, hvis der blev spillet lange bolde. 

– Liverpool spillede bolden rundt på jorden, og det gav mig en chance mod de store drenge, når jeg fik bolden i fødderne. Jeg måtte tilpasse mig til Premier League, og det vidste Brendan. Han kender alt til engelsk fodbold, og han hjalp mig til at få succes, slutter Suarez.

Annonce