Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: Spurs udbyder Liverpool - Burnley accepterer

Af Redaktionen
27.05.2015 Kl. 20:46
Ifølge Daily Mail og flere andre engelske medier, så har Burnley City her til aften accepteret Tottenhams bud på 120 millioner kroner for Danny Ings.  

Sky Sports skrev tidligere på dagen, at Spurs har budt 120 millioner kroner for Danny Ings. Egentlig havde den 22-årige angriber besluttet at tage til Liverpool, men nu beretter medierne, at The Reds ikke vil matche Spurs' høje tilbud på spilleren.

Ings er på fri transfer snart og der skal sandsynligvis betales omkring 40 millioner kroner i kompensation til Burnley i handlen uanset – derfor er det også ''unøvendigt'' for Spurs at betale hele 120 millioner kroner, men det er et smart træk, eftersom man ved Burnleys accept, som man efter sigende netop har fået, allerede kan forhandle vilkårene færdig med Ings nu og dermed snuppe ham foran Liverpool og andre eventuelle bejlere.

Spurs' chance for at tale med Ings først kan være væsentlig. Pochettino vil efter sigende tilbyde ham en god løn og fast spilletid, et tilbud, der sammen med den ekstra økonomiske genvinst til hjerteklubben Burnley, skulle være nok til at lokke Ings til White Hart Lane. 

Det er nok ikke nyheder, der vil glæde ret mange Liverpool-fans. Spurs er før kommet The Reds i forkøbet til vigtige signings, noget, der nu ser ud til at gentage sig med Danny Ings, som er noteret for 11 mål i 35 Premier League-kampe.

Et smart træk på markedet af Spurs kan lokke Ings til London!

XPREMIERX

XPREMIERX

 

Annonce