Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bacuna: Bliv i Aston Villa, Benteke

Af Søren Nørgaard
28.05.2015 Kl. 14:05
Leandro Bacuna lovpriser sin holdkammerat Christian Benteke og håber, at belgieren bliver på Villa Park.  

Den belgiske landsholdsangriber Christian Benteke bliver ofte rygtet til de største klubber i England grundet hans flotte præstationer for Aston Villa. Klubben fra Birmingham har gennem store dele af sæsonen kæmpet en hård kamp mod nedrykning, men det lykkedes til sidst at overleve endnu en sæson.

En stor grund til overlevelsen skyldes især klubbens belgiske landsholdsangriber, Christian Benteke, der har vist sit værd i den afgørende slutfase med flere vigtige scoringer.  

De mange mål i foråret for Tim Sherwoods mandskab har betydet, at interessen ikke er blevet mindre. Den store interesse for Benteke er de godt klar over i Aston Villa, og klubkammeraten Leandro Bacuna afslører, at han har prøvet at overtale belgieren til at blive på Villa Park:

– Jeg har et rigtig godt forhold til Christian Benteke, og vi har haft flere samtaler omkring et klubskifte. 

– Jeg har fortalt ham, at han er den store profil her hos Villa, men det er ikke sikkert, at han vil få den samme betydningsfulde rolle i en større klub. 

– Ligesom så mange andre i klubben, så håber jeg naturligvis også, at Christian Benteke bliver hos Aston Villa endnu en sæson, da han kan hjælpe os op i tabellen i næste sæson, slutter Bacuna. 

Annonce