Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bundesliga-profil vil ikke spille for Mourinho

Af Søren Nørgaard
28.05.2015 Kl. 14:22
Wolfsburg-spilleren Kevin De Bruyne er åben for en retur til Premier League, men udelukker samtidig, at det bliver til Chelsea, da han ikke vil trænes af Jose Mourinho.

Den belgiske landsholdsspiller har været blandt de største profiler i Bundesligaen i denne sæson, hvorfor flere af de engelske topklubber har indstillet sigtekornet mod den teknisk stærke midtbaneprofil. 

Selv har Kevin De Bruyne ikke afvist at skifte tilbage til Premier League, hvor han tidligere har optrådt for Chelsea. Skulle en retur til England blive aktuel, så bliver det ikke hos hans tidligere arbejdsgiver, siger De Bruyne selv:

– For at være ærlig, så vil jeg ikke skifte tilbage til Chelsea, så længe Jose Mourinho står i spidsen for dem, udtaler De Bruyne. 

Kevin De Bruyne fik blot tre optrædner under Jose Mourinho i Premier League, da han spillede for Chelsea i 2013/2014-sæsonen, men trods det mislykkede ophold, er han ikke skræmt af at prøve lykken endnu en gang:

– Jeg elsker at spille i Bundesligaen, fordi det er en liga, som passer godt til mig. 

– Jeg er dog ikke afvisende for at prøve lykken i England endnu en gang, da jeg har udviklet mig meget i Wolfsburg, slutter belgieren. 

Annonce