Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fem angribere Newcastle kunne hente

Af Nikolaj Birk
28.05.2015 Kl. 08:44
Newcastle har ifølge det engelske medie, Metro, brug for en ny angriber i den kommende sæson. Avisen har taget et kig på, hvilke fem spillere, som Newcastle burde lægge et bud på.

Mike Ashley har lovet bedre tid på St. James Park, hvilket medfører, at flere angribere bliver rygtet til Newcastle. Herunder kan du læse hvilke fem spillere, der muligvis kunne være at finde i Nordengland i den kommende sæson.

Andy Carroll – Den tidligere Newcasle-spiller kunne være et mål for Carver og co. Han er ikke fast mand i West Ham United, og vil kunne få meget ud af at vende hjem til Newcastle.

Alexander Mitrovic – Serberen er netop blevet kåret topscorer i den belgiske liga på trods af sin unge alder. Den stærke boksspiller er blevet undersøgt af Chelsea, Arsenal og Liverpool, men Newcastle kan lokke med fast spilletid.

Charlie Austin – Bomberen fra QPR er for god til at spille i Championship, og vil derfor være mulig at tilknytte til Newcastle. Ashley har også tidligere udtalt sig positivt om den tidligere håndværker.

Danny Ings – Burnleys offensive es har kontrakt udløb til sommer, og vil derfor være mulig at hente til klubben, hvis lønnen er stor nok. De fleste klubber i England er rygtet med den 22-årige forward, men Newcastle kan også her tilbyde fast spilletid.

Lukas Podolski – Tyskeren er kommet bagerst i køen i Arsenal, og har ikke vist meget i Inter. Derfor burde han være billig at anskaffe for Newcastle. 

Annonce